Gamma Discover
https://www.gammadiscover.pl/uploads/images/topy//banner_warsztaty_top.jpg 00
Wydarzenia kulinarne projektujemy w duchu edutainmentowym, odpowiadając na pytania:

- jaka forma będzie dla uczestników atrakcyjna (entertainment) – czy będzie to pokaz, czy wspólne gotowanie, czy team building kulinarny?
- czy jest potrzeba, aby doświadczenie i emocje, które będą efektem projektu, zostały omówione pod kątem celów rozwojowych (education)? – najczęstsze obszary to współodpowiedzialność, współpraca, komunikacja, otwartość na zmianę.

Wydarzenia realizujemy w mniejszych oraz większych grupach (nawet 120 osób).
Dysponujemy profesjonalnym zapleczem gastronomicznym, które spełni wymagania nawet najwytworniejszych smakoszy. Począwszy od wyposażenia, poprzez świeże i zdrowe produkty, na klimatycznym miejscu skończywszy.

Prowadzący:


Sebastian Olma

Sebastian Olma

Zwycięzca II edycji programu „Top Chef”. Jeden z najzdolniejszych szefów kuchni w Warszawie. Doświadczenie zdobywał u takich autorytetów kulinarnych jak Tom Aikens i Gordon Ramsay. Prowadzona przez niego Cafe Zielony Niedźwiedź zdobyła tytuł Knajpa roku 2015 wg „Gazety Wyborczej”. Dziś jest szefem kuchni w modnej restauracji Sketch w Teatrze Wielkim.Uczestnicy eventów firmowych cenią jego energię, charyzmę oraz flow w prowadzeniu tego typu spotkań.
Kamila Skóra

Kamila Skóra

Blogerka kulinarna, pasjonatka zdrowego gotowania i pieczenia. Jest twórcą bloga cukierniczego, gdzie publikuje autorskie przepisy na lekkie, bezcukrowe i niskotłuszczowe słodkości dla alergików, osób z nietolerancjami pokarmowymi, oraz wszystkich, którzy chcą dbać o zdrowie i sylwetkę bez potrzeby eliminowania z diety słodyczy. Absolwentka Akademii Kurta Schoelera i Krakowskiej Szkoły Restauratorów. Prowadzi we współpracy z warszawskimi restauracjami i kawiarniami interaktywne warsztaty kulinarne live cooking ze wspomnianej tematyki, a także kuchni tajskiej, japońskiej, śródziemnomorskiej, hinduskiej.

Samar Khanafer

Samar Khanafer

Ekspert od kuchni arabskich w Polsce, autorka książki „Hummus, za'atar i granaty”. Uczestniczka III edycji programu „MasterChef”, której umiejętności kulinarne docenili m.in. Gordon Ramsay i Michel Roux Sr. Gotuje na antenie „Dzień Dobry TVN”, prowadzi autorską audycję w JemRadio.pl, publikuje dla „Magazynu Kuchnia” i innych, pisze okołokulinarne felietony w NaTemat.pl i MamaDu.pl. Prowadzi warsztaty z kuchni libańskiej w całej Polsce.
Paweł Kibart

Paweł Kibart

Szef kuchni autorskiej restauracji Zest by Kibart na warszawskiej Ochocie. Doświadczenie zdobywał m.in. w hotelu Bristol oraz restauracji Blue Cactus. Juror konkursów gastronomicznych. Specjalizuje się w kuchni polskiej nowoczesnej – łączy tradycję z najnowszą techniką. Ma ogromne doświadczenie w prowadzeniu wydarzeń firmowych – pokazów i warsztatów kulinarnych, również w duecie z Sebastianem Olmą.


Nasze propozycje:

Team building kulinarny
Team building kulinarny

Czy można grywalizować gotowanie? Można! Uczestnicy poznają techniki gotowania, łączenia smaków, nowe przepisy…. Wszystko po to, aby rywalizować /współpracować podczas gotowania – w zaskakującej formie i w pozytywnych emocjach. Opcjonalnie możemy powiązać doświadczenie kulinarne z rozwojem wskazanych kompetencji – czyli w nurcie edutainment (rozrywka + edukacja).

Pokaz kulinarny
Pokaz kulinarny

Utytułowani szefowie kuchni, pasja, widowiskowe dania – z jednej strony. Barwne opowieści, stand-up show, energia i charyzma prowadzącego – z drugiej strony. Całość daje kulinarny pokaz, który może stać się zwieńczeniem spotkania firmowego bądź samodzielnym wydarzeniem. Pokaz może być realizowany w dowolnych przestrzeniach (po odpowiednim zaadaptowaniu).

Warsztat kulinarny
Warsztat kulinarny

Profesjonalna przestrzeń gastronomiczno-eventowa, profesjonalny szef kuchni, przepisy dopasowane do potencjału i umiejętności uczestników staną się fundamentem dla warsztatu uczącego technik i trików kulinarnych. W rezultacie pracy zespołu powstanie obiad dla wszystkich uczestników – często finezyjny i wielodaniowy.

Firmowe świętowanie okazji
Firmowe świętowanie okazji

Firmowa wigilia, wielkanocne spotkanie, świętowanie sukcesu bądź spotkanie menedżerskie. Każda z tych okazji może zyskać poprzez odpowiednią oprawę kulinarną. Dobieramy do okazji rodzaj kuchni, format spotkania  (pokaz, warsztat, degustacja) chefa kuchni oraz studio kulinarne. Odpowiednie zaprojektowanie wydarzenia pozwala podkreślić cel, który przyświeca tego typu eventowi.

Warsztat piwny - Beerscape
Warsztat piwny - Beerscape

Warsztat jest osadzony w formule escape roomu. Na czas trwania procesu produkcji uczestnicy wcielają się w rolę browarników w małym rodzinnym browarze. U progu zadania każdy z uczestników dostanie szczątkowe instrukcje dotyczące warzenia piwa.

5 lat
Doświadczenia
459
Imprez
3628
Godzin

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI

Porozmawiamy o Twoich potrzebach
tel: 22 250 18 53, tel. kom.: 602 782 877,
michal.wasilewski@gammadiscover.pl
*wymagane